Amit a Schmidt Bútor Bt.-ről tudni kell

Cégem 2001. februárjában alakult több éves gyakorlat és tapasztalatszerzés után.

Bemutatóterem és üzlet:
7622 Pécs, Siklósi út 2.
A felüljáró mellett, a "Gázautó" telephelyén.

INDECO Beépített tolóajtós szekrények Baranya megyei márkaképviselete vagyunk.
Gardrób szekrények, Térelválasztók, Tolóajtók készítése egyedi méret, szín alapján.
Saját gyártású tolóajtóinkra 5 év garanciát adunk. Az INDECO tolóajtó rendszerét a kanadai DSH Inc. gyártja, mely 30 éve világviszonylatban tölt be vezető szerepet a rendszer gyártásában.
Sok esetben gondot okoz a bútordarabok megválasztása, mivel nemcsak az esztétikai és a praktikussági szempontokat kell figyelembe venni, hanem a belső tér adottságait is. Az INDECO tolóajtós szekrények azonban komplex megoldást kínálnak. Nem vesznek el fölöslegesen életteret és áttekinthető tárolást biztosítanak.
A tolóajtós szekrényeket faltól-falig, a padlótól a mennyezetig, tetőtérbe, falfülkébe, sarokba, szűk folyosóra  készíthetjük.
Az INDECO Tolóajtós szekrényekkel nemcsak hálószobát, előszobát, közlekedőt tudunk elegánsan berendezni, hanem nappalit, étkezőt, gyerekszobát és otthonunk, irodánk, munkahelyünk térelválasztását is  praktikusan megtudjuk oldani.

Fő tevékenység a bútorkészítés, melyet minden kedves megrendelő egyedi igénye szerint, méretre készül. Minden egyes  munka a méretek és az igények pontos felmérésével kezdőik, hiszen legyen szó bármilyen bútorról, vagy berendezési tárgyról, hosszú időre tartós, és esztétikus bútorokkal szeretné mindenki berendezni otthonát, irodáját, üzletét.

Természetesen, a felmérést, valamint az árajánlatot, INGYEN KÉSZÍTEM el Önnek, mely árajánlat nem kötelezi Önt semmire!

 

Vállalom konyhabútorok, szoba-, gyerekszoba, fürdőszoba, előszoba, nappalik, irodabútorok, üzletberendezések készítését, valamint minden egyedi igény, elképzelés megvalósítását, legyen az, bármi!
Cégem, készséggel áll rendelkezésére, ha csak alapanyagokat, lakberendezési illetve bútor kiegészítőket szeretne, hiszen beszállítóim révén, szinte bármit képes vagyok beszerezni!
Az ingyenes helyszíni felmérés és árajánlatot követően, amennyiben Önnek megfelel, az előre egyeztetett időpontra bútora elkészül, helyszínre szállítom és kollégáimmal elvégezzük a beszerelést.

 

Munka során, fontosnak tartom a jó minőségű, megbízható anyagok, alkatrészek felhasználását, beépítését, valamint folyamatosan követem és alkalmaztatom legújabb, és legkorszerűbb, gyártási kivitelezési, technológiákat.

A  jól felszerelt műhely Festo, Makita, Bosch, gépek gyors-pontos munka végzést biztosítanak. A csavarokat, tipliket a Berner biztosítja. Beszállítóim közé tartozik a Pannonkant, Jaf Holz, Forest, Schachermayer. stb. A bútorok több mint 100 fajta bútorlapból, MDF-ből igény szerint festett, illetve vákuum fóliás kivitelben választható.
Készítünk bútorokat fenyő-, tölgy-, bükk-, stb. fából is, lakkozott, illetve pácolt kivitelben.
Munkáink többsége, magánszemélyeknek készült, de dolgoztunk már kórházaknak, panzióknak, irodáknak, iskoláknak, óvodáknak, de berendeztünk üzleteket is!

 

További információkért, esetleges kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal!
06-30 / 9691-579

Remélem bemutatkozásom elnyerte tetszését.

Schmidt Károly

Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Telefon: Schmidt Károly (30) 9691-579